Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mélanie Laurent voor Dior

Door Karen op 04.10.2011

Wij en without a doubt de gehele mannelijke populatie zouden er maar wat graag in slagen het adresboekje van Dior in handen te krijgen. Het Franse modehuis weet immers keer op keer de mooiste actrices te strikken om haar sweet smelling geuren aan de vrouw te brengen. Remember Charlize Theron die in de nieuwste J'adore-reclame als volleerd topmodel over de catwalk flaneert in het aangename gezelschap van Marilyn Monroe en Marlene Dietrich. Of Natalie Portman die de aandacht wist te vestigen op zowel het heerlijke parfum Miss Dior Chérie als op haar halfnaakte zelf.

De prilste Dior-telg mocht voor haar debuut wel de kleren aanhouden. Niet dat dit Mélanie Laurent belet om très sensueel voor de dag te komen. De Franse Inglorious Bastard-actrice mag zichzelf het nieuwe gezicht van Hypnotic Poison noemen en treedt hiermee in de voetsporen van actrice en supermodel Monica Bellucci. A very huge pair of shoes to fill wetende dat velen de Italiaanse eervol bestempelen als een van de mooiste vrouwen ter wereld.

Bekijk hieronder de nieuwe Hypnotic Poison-commercial met  in de leading role Mélanie Laurent als verleidelijke femme fatale. Can she put a spell on you?

page loaded