Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Groen licht van Lucy Liu

Door Michael op 04.10.2011


Hollywoodactrice Lucy Liu is de allereerste internationale beauty-ambassadrice voor Braun Hair Care. De schoonheid uit films als Charlie's Angels & Kill Bill is volledig overtuigd van de kracht van de Braun Satin Hair 7 stijltang én Brush. Twee producten die er voor zorgen dat jouw haar de beste behandeling krijgt bij het stylen. Mooi, stijlvol en gestyleerd haar is dé trend en wie kan dit beter vertegenwoordigen dan Lucy Liu. 

"Mijn haar wordt voortdurend gestyled; het is dus belangrijk om nieuwe dingen te proberen zonder dat dit ten koste gaat van de gezondheid van mijn haar. De Braun Satin Hair 7 Stijltang en Brush vind ik fantastisch. Vooral de Brush kan ik niet meer missen: het is mijn nieuwe hebbeding en zit steeds in mijn handtas."


De Braun Satin Hair 7 stijltang is ideaal voor verschillende haartypes. Je kan de temperatuur makkelijk zelf regelen. De gezondheid van je haar wordt gegarandeerd door de Iontec-technologie. Met als resultaat dat je haar een schitterende en gezonde glans krijgt. De stijltang kan je kopen voor € 74,99.

De Braun Satin Hair 7 brush is perfect om in je handtas te bewaren. Met één druk op de knop krijg je groen licht en activeer je de borstel. Je krijgt een natuurlijke glans en zachtheid en je haar is bovendien beschermt tijdens het stylen. Voor de borstel betaal je € 44,99.

Voor alle informatie over beide producten surf je naar www.braun.com. De iconische Lucy Liu geeft dus groen licht aan alle ladies om voortaan te experimenteren met verschillende haarstijlen. Go get it tiger!

page loaded