Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Barbie goes country

Door Michael op 01.10.2011

Fashion weeks time en dat betekent dus megaveel kleding maar ook tonnen haarproducten. Check Tiany's New York avonturen in het Belmodo.tv-artikel NYFW: the arrival day... & NYFW: day 2 and the sore feet... & NYFW: going deeper underground... & NYFW: All the Pretty Fashion Birds & NYFW: the beauty diaries. Voldoende SS2012-lectuur dus! Maar er komt nog meer. Om het even over de tonnen haarproducten te hebben; fashion weeks betekent ook de crème de la crème backstage uit beauty land.

Backstage op de New Yorkse modeweek verklapt Eugene Souleiman welke haarlook hij creëerde voor de lente- & zomercollectie 2012 voor designer Jeremy Scott. Souleiman is Global Creative Director voor Wella Professionals en is dus al jaren een gekende naam op vlak van haar. Eugene koos voor de look Barbie Goes Country. Hij liet zich inspireren door de Country Barbie en voegde er een serieuze schwung glamour aan toe. Denk daarbij aan stijliconen uit the Wild Wild West als Elly May Clampett uit de Beverly Hillbillies tot Mrs. Robinson uit The Graduate. Dé perfecte afsluiter voor NYFW.


Eugene Souleiman aan het werk met Wella Professionals producten voor de NYFW show van Jeremy Scott.

De collectie van Jeremy Scott stond bol van de cactusprints en ponyvellen in felle kleuren. De kapsels sloten daarbij perfect aan. De basis was een frisse cowgirllook met krullerige staartjes. Jiehaaaaaaaa dus! Gecombineerd met een weelderige fifties style bless. Elk kapsel werd gecreëerd met Wella Professionals producten. Wild glamour voor volgende zomer njammie ...

page loaded