Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty wonderland

Door Angelique op 04.09.2011

Helemaal nieuw in beauty wonderland, net een tweetal weken getest en meteen tot de categorie 'ik voel me goed' toegevoegd. Mag ik je voorstellen aan Miracle Skin Perfector. Het is de nieuwe formule van Garnier om direct het perfecte huid effect te creëren. 

Deze all-in-1 crème zorgt voor een hydratatie van je gezicht, het egaliseert en vervaagt lijntjes en imperfecties én het beschermt je tegen UV dankzij zijn SPF15. In mijn geval is dat bye bye wallen en hello stralende teint. En dat voor net geen 10 euro. 

Oh ja leuk om weten is dat ik de ideale aanbevolen leeftijd heb voor dit beauty wondertje. En dit was een algemene boodschap aan de jonge dertigers ;o) 

page loaded