Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amsterdam Beauty tripping

Door Patricia op 01.09.2011


Het interieur van de Bijenkorf in Amsterdam. 

Gisteren trok ik naar Amsterdam om de nieuwe collectie van Estée Lauder voor het najaar te ontdekken en kennis te maken met make-up artiest Blair Patterson. In de Bijenkorf kan je je de volgende dagen op afspraak laten opmaken door deze artiest, een aanrader moest je toevallig in Amsterdam vertoeven! Vraag zeker naar info bij Estée Lauder op het gelijkvloers. Voor wie echter geen tijd heeft om langs te gaan verzamelden wij een aantal leuke tips en tricks die Blair meegaf. 

1. "Gebruik om een everyday look te creëren twee tinten foundation, een lichte en een donkerdere. Sowieso gebruik je in de zomer een iets donkerdere tint als in de winter en mijn tip is om de donkere in de winter te gebruiken om je gezicht te shapen en met de lichte highlights aan te brengen in de zomer."

2. "Er bestaat een trucje om de juiste kleur blush te vinden. Bal je hand tot een vuist en kijk welke kleur je huid krijgt."

3. "Om je make-up te fixeren, kan je een beetje Estée Lauder Night Repair Concentrate gebruiken om over je foundation aan te brengen. Dit is echt een wondermiddeltje dat je dag en nacht gebruiken kan. Ik sleep het overal heen voor mijn werk."

4."Als je maar in één item kan investeren dit najaar, ga dan voor het Pure Color Illuminating powder Gelée. Dit is een ware revolutie is een combinatie van gel, poeder en een vloeibare materie en licht de huid helemaal op. Ik gebruik het ook voor de ogen en zelfs voor de lippen."


Pure Color Illuminating Powder Gelée: € 39,44

5." Wanneer je het druk hebt en een daglook naar avond wil vertalen, zorg dan dat je overdag alle basics al draagt. Niemand wil vlug vlug aan de slag met eyeliner. Zorg dat je dus enkel een touch up hoeft te doen."

6. "Breng oogpotlood aan aan tussen je wimpers op je bovenste ooglid. Dit doe je terwijl je naar beneden kijkt. Oefen dit thuis in je zetel wanneer je eens nergens naartoe moet."


De stand van Estée Lauder & een day turning night-look door Blair Patterson. 


De Modern Mercury-lijn voor dit najaar: prachtige metallic oogschaduw, matte lipsticks en saliegroene nagels: top!


Kim krijgt glowing skin!


Valerie krijgt een prachtige day look


Ik krijg een smokey-eyes look die initieel voor overdag bedoeld is maar dan een avondlook wordt. "I got carried away", aldus Blair.

Het eindresultaat is een donkere look die werd gemaakt met de nieuwe oogschaduwkleurtjes van Estée Lauder.


Black Chrome oogschaduw: € 33,65


Ook Anne krijgt een uitgebreide eye make-up.


Strike a pose!


Het eindresultaat as seen through a professional camera!

page loaded