Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Geef me een kus… én vlug

Door Angelique op 25.08.2011

... dat zingen die lippen van me als ik het gloednieuwe goedje Rose Universel draag. De lippenstift is gearriveerd op de redactie en meteen met heel veel enthousiasme uitgetest. De stick zelf ziet er erg mooi uit met zijn fluoroze doorschijnende kleur, een beetje om in te buiten zelfs... Op je hand geeft het enkel glans maar eens op je lippen zorgt de stift voor een erg verrassend effect. Naargelang de eigen tint van de lippen, kleurt de stift je lippen van zacht tot een soort feller roze. Voor ieder type wat wils en dat met dezelfde lipstick, wauw! 


En het werkt echt, volledig getest, uitermate leuk bevonden en goedgekeurd door Patricia, Tiany en mezelf. Zelfs Michaël had stralende lippen, grapje ;o)

Voor slecht 11,99 euro (bijna overal te koop) kleuren je lippen verrassend mooi en voelen ze heel zacht aan. Ook actrice en supernaturelle beauty Diane Kruger weet dat want ze is het gezicht van de campagne. 

Een universele glos in een old skool liptick vorm, wij zijn meteen dikke fan van Rose Universel, mmmmmmmmwaup! 

page loaded