Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Viktor & Rolf and the secret service

Door Tiany op 08.08.2011

Hét parfum der feel good parfums Flowerbomb van Viktor & Rolf, het bekende Nederlandse ontwerpersduo neemt je mee in een wereld vol verrassingen. Bij de welriekende designergeur hoort een wondere online wereld waar jij alles over het parfum kan ontdekken. 

De virtuele Viktor & Rolf wereld vol magie

Dit V&R parfum is meer dan een geur het belichaamt de positieve levensfilosofie van Viktor en Rolf. Het is de vertaling van hun bruisende creativiteit die jij dag en nacht met je kan meedragen. Het helpt je te ontsnappen aan de werkelijkheid. Noem het gerust een escape of happiness eens je het ruikt, zal je zeker weten wat we bedoelen. En ja hoor wij van Belmodo.tv hebben niet veel nodig om gelukzalig verslaafd te zijn ;o)

Heel uniek aan dit verhaal is dat Flowerbomb je nu ook meeneemt naar een virtuele beauty wereld vol verrassingen. Het enige wat je moet doen, is lid worden van de exclusieve Secret Service club via viktor-rolf.com of even hier op Secret Service klikken. En je ontvangt helemaal gratis een Flowerbomb staaltje, als dat geen mooie beauty beloning is. Dat van ons dragen we al overal mee. 

Good to know: de barcode op de verpakking van Flowerbomb is your key tot heel wat extra Viktor & Rolf aanbiedingen. 

En nog goed om weten ondertussen kan je deze zomer ook ruiken naar het goede leven met La Vie en Rose, de lichtere versie van Flowerbomb. 

Gratis Flowerbomb

Schrijf je hier via Secret Service in en ontvang je gratis Flowerbomb staal. En laat ons zeker weten wat je vindt van het V&R parfum.

page loaded