Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Getest: Fekkai Advanced Brilliant Gloss

Door Patricia op 28.07.2011

Haarstylist Frédéric Fekkai is sinds de jaren 70 een imperium aan het uitbouwen op gebied van haarverzorging. Hij runt maar liefst zeven salons in de Verenigde Staten en ontwikkelde een productlijn die ongeveer 150 producten bevat. Ik testte enkele van zijn nieuwste innovaties.

Gloss to the max

Belmodo.tv kreeg de Fekkai advanced Brilliant glossing shampoo & conditioner in de bus, een nieuw product dat glanzend haar van wortel tot punt belooft voor ieder haartype.  De producten bevatten olijfolie die door een speciale inkapseltechnologie verspreid wordt om het haar te hydrateren en toch luchtig te houden. 

Het verdict?

Ik heb een moeilijk hoofdje haar genre "vette wortels, droge punten". Iedere keer ik een hydraterende shampoo aanraak heb ik het gevoel dat ik mijn haar beter niet had kunnen wassen omdat de wortels van minuut één alweer zwaar aanvoelen. Ik ben dan ook aangenaam verrast dat dit bij deze producten niet het geval is. De shampoo en conditioner zorgen voor een zacht aanvoelende coupe. Mijn puntjes kunnen nog iets beter, maar ik ben dan ook een extreem geval. De geur van deze shampoo is heerlijk. I could get used to this.

Fekkai Brilliant Glossing Shampoo, € 23 & Fekkai Brilliant Glossing Conditioner, € 23 bij Ici Paris XL

page loaded