Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty Tempel: Senteurs d’Ailleurs

Door Tiany op 24.07.2011

Senteurs d'Ailleurs is al langer een gevestigde waarde voor beauty afficionado's die op zoek zijn naar exclusieve weldoeners. En guess what? De beauty-boetiek heeft afgelopen week de deuren geopend van een brand new beauty temple waar je 's wereld lekkerste parfums en beauty goodies onder één dak kan scoren.

Ik begin al te beven bij de gedachte aan de talrijke Essie kleurtjes 7 Essie nailbar, de exclusieve geuren van Jo Malone, Maison Francis Kurkdjian, Tom Ford, ... Het must-have gevoel bij de vele potjes Aesop, Kiehls en Eve Lom brengen me van mijn stuk en nu al heb ik een 12-beurtenkaart aan beauty behadelingen geboekt met de weldoeners van Dermalogica en La Mer...

Ik verhuis kortom en ben vanaf vandaag te bereiken op volgend adres: Senteurs d'Ailleurs, Stefanieplein 1, 1000 Brussel

De Senteurs d'Ailleurs parfum afdeling in magnetic black...

  

De Senteurs d' Ailleurs beauty afdeling in clean white...

  

Deze nieuwe beauty tempel is een impressive staaltje design, waarin je kan verdwalen... no worries, de Senteurs d'Ailleurs kenners begeleiden je met plezier en adviseren je de producten die het best bij jou passen.  

page loaded