Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Just adore Atelier Cologne

Door Michael op 01.07.2011


Voilà, 't is officieel de zomervakantie is begonnen! Het reizen mag beginnen en waarschijnlijk ben je al aan het pakken gegaan of denk je alvast na over de inhoud van je beauty case. Dan heb ik super nieuws want je kan hem perfecto vullen met een cologne van Atelier Cologne. Het merk lanceert een nieuwe reeks colognes. Elk aroma bundelt een emotie. Parfums voor zowel vrouwen als mannen trouwens want de geur combineert perfect met je eigen lichaamsgeur en is écht everlasting.

Atelier Cologne brengt parfums als Orange Sanguine waarin bloedappelsienen, jasmijn, sandalhout en amber zitten. Verder Bois Blonds met ingrediënten als roze peper, Marokkaanse appelsienbloem, musk en vetiver. Grand Néroli bundelt limoen, bergamot, musk, witte amber en vanille uit Madagascar. Trèfle Pur is een mix van bitter orange, cardemon, basilicum, violet en musk. Oolang Infini combineert bergamot, jasmijnblaadjes, tabaksbloem en vetiver. 


De colognereeks brengt Colognes Absolues wat eigenlijk betekent dat het niet om een cologne gaat maar dat het ruikt als een cologne. Met als groot verschil dat deze Absolue versie zeer geconcentreerd is en sterk geurt en héél lang blijft. Een klassieke basis dus met een meer dan moderne eeuwigheid aan toegevoegd.Atelier Cologne is een Parijs-New York verhaal. Een toevallige ontmoeting tussen Christopher Cervasel uit NY & Sylvie Canter uit Parijs. Beiden hebben Italiaanse roots en zijn gepassioneerd door parfum. Het duo heeft een uitzonderlijke passie voor de klassieker der geuren; eau de cologne. Gedreven door hun passie wouden beiden een parfumhuis starten compleet opgedragen aan cologne. Ze wouden een cologne creëren die een persoonlijkheid draagt en als echte karakters op zich bestonden. Een geslaagde droom dus!


Atelier Cologne is exclusief verkrijgbaar bij Parfuma in Antwerpen. De prijzen variëren van € 95 tot € 125 voor 200ml, van € 35 tot € 45 voor 30ml. Voor la Collection Absolue betaal je € 155 en krijg je 5 kleine flesjes van de verschillende geuren. Compleet verslaafd? Sla dan een stock aan gelijkgeurende zeepjes en kaarsen in. Belmodo.tv is alvast helemaal overtuigd!

page loaded