Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De wereld van Jo Malone

Door Michael op 27.06.2011


"Smelly cat, smelly cat ... what are they feeding you? Smelly cat, smelly cat ... it's not your fault." Ter herinnering aan de tv-serie Friends. Wel my new friends zijn ongetwijfeld de héérlijke geuren van Jo Malone. Ik had vroeger al de supergoeie Wild Fig & Casis geur geprobeerd ... 1 woord: verslavend! Vanaf nu kan je de lekkere parfums ook kopen in België en dat bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel. Stap binnen & maak kennis met De Wereld van Jo Malone.

The World of Jo Malone is een exclusieve lifestylecollectie voor bad, lichaam en huis. Alle topproducten worden trouwens verpakt in de typische Jo Malone crèmekleurige verpakking met zwarte accenten. Tijdloze luxe uit Londen. 


Jo Malone staat al meer dan 20 jaar voor top parfumproducten. Oprichtster Jo Malone startte in haar eigen keuken met het mixen van verschillende soorten oliën. Al snel groeide het label uit tot een succes en de eerste shop werd geopend in de Londense Walton Street. Jo Malone kreeg een typische Engelse stijl mee en er volgde een flagshipstore in Sloane Street. Tegenwoordig wordt het merk verkocht in 24 landen over de hele wereld. Denk New York, Rome, Londen & Tokio. Het behoort sinds 1999 toe tot de Estée Lauder groep.


Het beauty brand is overgoten door de typische Britse flair. De filosofie staat garant voor het respect voor traditioneel vakmanschap van de parfumeur, in combinatie met innovatie & creativiteit. Verder besteedt Jo Malone bijzonder veel aandacht aan het persoonlijke accent. De allereerste geur van Jo Malone was trouwens Nutmeg & Ginger. Twee uitzonderlijke ingrediënten die je ook kan terug vinden in Jo's keuken. Daarna volgde Lime Basil & Mandarin. Ondertussen heeft het beauty merk een uitgebreid assortiment aan aroma's met o.a. Amber & Lavender, Orange Blossom, Grapefruit, Vanilla & Anise, Black Vetyver Café en English Pear & Freesia. Allemaal verkrijgbaar in colognes, badolie, body & hand lotion & body crème. Living fragrances krijg je in de vorm van kaarsen, roomsprays & speciaal ontwikkelde linnenverstuivers.Bij een bezoek aan Senteurs d'Ailleurs in Brussel kan je verschillende Jo Malone ervaringen ondergaan. Probeer de Jo Malone Tasting Bar waar je lekker kan ontspannen en je kan laten verwennen aan de bar. Of onderbreek een drukke dag met een héérlijke hand- en armmassage. Probeer The Art of Fragrance Combining waarbij je jouw persoonlijkheid kan uitdrukken via een exquise geur, compleet op maat gemaakt. Met Scent Surround kan je op zoek naar de beste geur om je huis mee te laten geuren. Laatste stap is The Art of Gift Giving ... perfect om een cadeautje uit te zoeken voor je lover of vooral jezelf ...

Senteurs d'Ailleurs
Stefaniaplein 1A
1050 Brussel
02/511.69.69

www.jomalone.com

www.senteursdailleurs.com

page loaded