Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy 30 met Nubo

Door Angelique op 23.06.2011

Helemaal nieuw gearriveerd in de Benelux is Nubo. Het beautylabel heeft Russische roots maar wordt sinds 2 jaar gemaakt in de UK. Het is een luxe verzorgingslabel voor hem en haar met een aantal opmerkelijke producten.

Cell Dynamic - The Essence

220 euro voor een botox-effect

Het olie-achtige serum geeft je gezicht een botox-effect. Even smeren, het geeft een onmiddellijk liftend effect en jepla je gaat helemaal stralen. 

Diamond Peel & Reveal

65 euro voor dit onafscheidelijke peelduo

Deze peeling bevat een diamanten structuur. Even goed scrubben dan met de activator laten opschuimen, afspoelen en een echt schitterend resultaat. Ideaal voor de ladies die houden van wat extra glans op de huid.

Voile

25 euro voor een instant shine effect

Het Nubo product zit in een handige flacon, de Voile kan je gebruiken als foundation maar ook wel als instant dagcrème met een tintje om de huid voller te laten lijken. Dit is ongetwijfeld de Belmodo.tv favoriet omdat het een instant gevoel geeft en laat dat nu net passen bij ons ongeduldig karakter én we kunnen het overal meenemen. Niet te missen in onze handtas dus. 

Nubo is enkel en alleen ter verkrijgen voor Benelux bij Parfuma in Antwerpen. Alle info vind je via de Parfuma site én er is ook een e-shop. Je kan ook de hele Nubo collectie online ontdekken natuurlijk. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Prinses Kate van William een gebruiker is en ook Kylie Minogue zou een grote fan zijn. Nubo is gecreëerd door een rijke Russische dame voor ladies en gents met een beetje centen en heel veel gevoel voor glam. Laat ons hen de happy 30-ies noemen ;o)

page loaded