Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem op je favoriete Wella Pro Series ambassadeur!

Door Michael op 22.06.2011


Beauty lovers & hair addicts alert! Tot donderdag 30 juni 2011 kan je stemmen op jouw favoriete Wella Pro Series Ambassadeur. 10 kandidaten dingen naar de grote titel van DE ultieme Wella Pro Series Ambassadeur. De winnaar wint een tripje naar New York en mag naar de zeer exclusieve International Trend Vision Awards. Daar worden de grootste prijzen uitgedeeld aan kappers die de mooiste kapsels creëren wereldwijd. Een échte place to be dus!

Alle 10 kandidaten kennen alles over beauty want ze bloggen over alles rond beauty, haar & fashion. De ideale kandidaten dus volgens Belmodo.tv! Stemmen kan via de Facebookpagina van Wella België onder 'ambassadeurs'. Klik hier voor de Facebookpagina van Wella België!


Uit de talrijke inzendingen werden 10 finalisten geselecteerd die de jury konden overtuigen van hun passie voor haar. Dit aan de hand van coole tutorial videos, leuke blogartikels en grappige foto's. Om de strijd aan te gaan voor de grote NY-prijs kregen ze allemaal een super exclusief & uitgebreid Wella Pro Series stylingspakket én een handige Sony Bloggie. Nu zijn de games open want iedereen kan zijn favoriete kandidaat richting USA stemmen.

De finalisten die nu op jouw stemmen hopen zijn Astrid van Beautyblog Astrid, Bie van M'as-tu-vu, Evelien van Honeypopland, Kim van Brunetteblogging, Kim van IT-Girl, Laura van Vivaglamx3, Melanie van Le Blog de Mel, Petra van Sprinkles On a Cupcake, Stamatia van BEAUTY loves & Steffi van Make Up Blog.

Op vrijdag 1 juli 2011 wordt de winnaar bekend gemaakt. Help deze ladies dus naar NY! Go go go ...

page loaded