Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A beautiful Night Out

Door Michael op 06.06.2011


Procter & Gamble heeft een beauty assortiment dat je huid, tanden, haar & lichaam laat stralen! Vorige week trok Belmodo.tv naar de persvoorstelling in het prachtige Art Deco huis in Temse. Niet alleen de locatie was een plaatje ook de voorgestelde producten zijn er om duimen & vingers bij af te likken. Oral B- ambassadrice Virginie Claes en Head&Shoulders ambassadeur verklapten ons alle P&G geheimen die de komende maanden in de winkelrekken te vinden zijn. 

Nieuwigheden voor Herbal Essences, Max Factor, Gillette, Pantene Pro-V, Wella Professionals, Sebastian & Oral B. Zet je beauty radar op scherp want hier krijg je een mooi handig overzicht!Wie geniet er niet van een dagje in een Wellness center plus de producten die er gebruikt worden zijn altijd van de beste kwaliteit en laten je haar écht stralen. Vanaf nu kan je die wellness expertice ook in huis halen met de Pantene Pro-V producten. Een haarverzorgingsprogramma die je haar verzorgd, de nodige glans geeft en je helemaal laat ontspannen. Het Pantene Pro-V pakket bestaat uit een shampoo, een intensief masker & een conditioner.Herbal Essences vernieuwt zijn gamma volledig, zowel de verpakking als de formule, de geuren krijgen een complete make-over. Leuke shampoos & luxueuze conditioners die je haar de nodige glans & energie geven. In totaal kan je nu kiezen uit 7 verschillende Herbal Essences; Beautiful Ends, Uplifting Volume, Colour Queen, Hello Hydratation, Supermodel Straight, Fresh Balance & Dazzling Shine. Een shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik. 
Met de nieuwe Eye Effects Collection van Max Factor creëer je in een handomdraai én tegen een spotprijs makkelijk de mooiste catwalk looks. Deze collectie bestaat uit de False Lash Effect Fushion mascara, Liquid Effect Pencil in 5 verschillende kleuren & 2 nieuwe kleuren Smoky Eye Effect Eyeshadow. Jij bent je eigen make-up artist en zorgt er in 1, 2, 3 voor dat je er stralend uitziet.Sebastian Professional is het meest vooruitstrevende haarverzorgingsmerk in de P&G beauty portefeuille. Denk stoer & vooruitstrevend. De Sebastian lijn Potion 9 bestaat al ff maar nu wordt die collectie uitgebreid met de Potion 9 Lite. Uit studies is trouwens gebleken dat je beide producten het best door elkaar en met elkaar gebruikt voor het beste resultaat.Vorig jaar lanceerde Wella Professionals 4 productlijnen waaronder Enrich. Enrich richt zich op mensen met droog of beschadigd haar. Een probleem waar ongeveer 70% van de vrouwen mee te maken heeft. Enrich zorgt met een uitgebreid haarverzorgingsproducten er voor dat je haar gaat herstellen, opnieuw glanzen en gezond is & aanvoelt. Wella Professionals lanceert ook de nieuwe salonservice Texture Transformation. Een service die je de perfecte krullen geeft, glamoureuze golven die je al lang wou of er voor zorgt dat jou haar sluik gaat. Enkel te krijgen bij jouw Wella Professionals kapper natuurlijk.
Voor de mannen is er de lancering van de nieuwste telg in de Gillette familie met de Gillette Fushion ProGlide & bijhorende producten. Voortaan ga je niet meer scheren maar ga je glijden over de baard. Het resultaat is perfect en vooral het scheren zelf is veel aangenamer. In totaal werden 7 veranderingen aangebracht en het nieuwe scheersysteem is écht goed. De voorbije dagen heb ik het al een paar keer gebruikt en ik ben een liefhebber! 

Wil zichtbaar wittere tanden in 2 weken? Ga dan aan de slag met de nieuwe 3D-White tandpasta van Oral-B. Oral-B ambassadrice Virginie Claes ging al vast aan de slag en heeft opvallend wittere tanden gekregen. Ok, nog iets op mijn to do lijstje dus. grin

Voor meer informatie over de nieuwe producten surf naar volgende websites:

www.oralb.com

www.wella.com

www.gillette.com

www.maxfactor.com

www.herbalessences.com

www.pantene.be

www.sebastianprofessional.com

page loaded