Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hiep hiep hoera voor Nivea

Door Angelique op 01.06.2011

Nivea blaast vanaf vandaag 100 kaarsjes uit en viert dat nog het hele jaar. Alles begon met de klassieker der klassiekers, de enige echte Nivea crème in 1911. Wist je trouwens dat de legendarische blauwe pot met  witte crème ontstaan is toen begin vorige eeuw de pleisters bij het verwijderen voor droge plekken zorgde? Een beetje Nivea crème en alles was meteen opgelost. Een successtory dat dus al 100 jaar duurt mét ondertussen meer dan 50 andere verzorgingscrèmes.

Nivea lanceerde ooit een aantal verzorgingsproducten, denk aan de scheerzeep voor mannen (jaren '20), de eerste zonneproducten (jaren '30), de body lotion (jaren '60), de gezichtsverzorging (jaren '80), anti-rimpel crème (jaren '90) en heel recent de Natural & Pure bio-producten.

Oldskool campagnes

De crème de la crème  

Tiany dook eerder in mei al op een boot samen met Rihanna om Nivea te vieren... Dat lees je trouwens hier in het artikel The Nivea blue boot experience

Word zelf Nivea gezicht


En Nivea viert het trouwens ook samen met jou want jij kan het nieuwe gezicht worden van de Nivea campagne. Alle info vind je hier op nivea.be.

Dank je wel Nivea om voor onze huid te zorgen van kinds af aan tot...nog eens 100 jaar ;o)

page loaded