Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

34 Boulevard Saint-Germain

Door Michael op 01.06.2011

I just love Diptyque! Geurkaarsen, room sprays en parfums ... en dat van het Parijse beauty brand Diptyque het is compleet mijn dada. Ravissante geuren, uiterst sensueel én een tikkeltje klassiek maar steeds met een twist. Diptyque lijkt al je zintuigen te prikkelen. Zeker met de allernieuwste geur 34 Boulevard Saint-Germain. Een nieuwe lijn van het Franse merk die speciaal werd gecreëerd voor de 50ste verjaardag. 34 is de signature lijn en is een uniek aroma voor lichaam & interieur. Ik probeer het nu al een paar weken met een kleine testflacon en kijk aan tegen het moment dat ik de bodem van het flesje bereik. Maar niet getreurd want je kan 34 ook in België kopen. Diptyque is namelijk exclusief te koop bij Senteurs d'Ailleurs in Brussel.

Diptyque staat al 50 jaar voor een perfecte know-how met 15 eaux de toilettes, 4 Colognes, 24 home fragrances & ontelbaar veel geurkaarsen. Die zelfde hoeveelheid jaren geleden begon het ganse verhaal in Parijs aan nummer 34 in de Boulevard Saint-Germain. Om die verjaardag te vieren wou Diptyque een geur ontwikkelen die het aroma van de shop aan datzelfde adres bottelde. 34 is een waaier van perfect gebalanceerde parfums van op de Parijse Rive Gauche. Denk tijdloos, origineel, verleidelijk, onverwachts, mooi, modern, atypisch, innovatief, fantastisch, uniek ... denk Diptyque.

Senteurs d'Ailleurs
Louizalaan 94
1050 Brussel
OPGELET: vanaf maandag 27 juni is de shop verhuisd naar het Stefaniaplein 1A, 1050 Brussel

page loaded