Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rituals goes summer

Door Patricia op 17.05.2011

Rituals is al langer dan vandaag een beautymerk dat bovenaan ons shoppinglijstje staat. Het Nederlandse merk komt deze zomer met een zonnelijn op de markt die naar goede Rituals-gewoonte weer heerlijk en origineel geurt. Dit beautybrand werkt al sinds dag één samen met topparfumiers, waardoor hun producten makkelijk te combineren zijn zonder hetzelfde te zijn, en daarnaast ligt de nadruk op textuur. Je kan vanaf deze zomer kiezen voor een assortiment dat je beschermt door de UV-stralen te reflecteren en absorberen, en volledig binnen de Rituals spirit past. De producten zijn nu  te verkrijgen in alle Rituals filialen en online. Niet te missen voor wie op vakantie vertrekt!

page loaded