Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clientology binnenkort ook in Antwerpen

Door Michael op 05.05.2011

Clientology-opent-in-Antwerpen-Belmodo.tv-1 Clientology-opent-in-Antwerpen-Belmodo.tv-3

Kapperssalon Clientology kan je vanaf midden mei ook vinden in Antwerpen. Clientology is de grote ZEN-broer van kapsalon De Client. De vestiging in Antwerpen is het 2de salon, het eerste kapsalon kon je al vinden in Gent. In Antwerpen zal je het salon terug vinden in een prachtig historisch pand. 

Volgens zaakvoerder Jochen Vanhoudt is Clientology méér dan een kapsalon. Je stapt er immers binnen in een oase van rust, luxe, verwennerij en feel-good vibes. Je krijgt er een professionele kappersbeurt maar ondertussen kan je er ook genieten van een massage of een make up sessie. Smul van een lekkere biosoep tijdens de middag of een bio-thee in de namiddag. Bubbels krijg je tegen de avond. Genieten is dus het codewoord!

Clientology-opent-in-Antwerpen-Belmodo.tv-4

Clientology gebruikt trouwens enkel topproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Voor het haar lanceert het in Antwerpen het gebruik van de producten van Villa Lodala. Voor maquillage is Nvey de vaste partner. 

Clientology Antwerpen
Leopoldstraat 51A
2000 Antwerpen

Clientology Gent
Vlaanderenstraat 122
9000 Gent
09/224.00.62

www.clientology.be

page loaded