Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty questions?

Door Michael op 04.05.2011

Live-Beauty-bloggen-Clinique-Belmodo.tv-1

Belmodo.tv is compleet beauty addicted! Maar we zijn helemaal eerlijk: alle tips zijn welkom! Daarom een aanrader voor donderdag 5 mei 2011! Van 16:00 tot 18:00 kan je terecht op de website van Clinique met al jouw beauty vragen.

Welk type huid heb ik? Hoe verzorg ik die het best? Wat voor make up past het beste voor mij? Hoe kan ik mijn huid het beste voorbereiden op de zon? Hoe pak ik mijn pigmentvlekken het beste aan? Hoe creëer ik een stralende huid? Clinique geeft jou alle antwoorden!

Live-Beauty-bloggen-Clinique-Belmodo.tv-2

De beauty experts helpen je bij het vinden van de juiste producten voor jouw huidtype. Je krijgt handige tips om je huid optimaal te beschermen & te verzorgen. Surf dus donderdag richting de website van Clinique en laat je helpen!

Ontdek hier alvast hoe je van die prachtige lips to die for krijgt!

page loaded