Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Addicted to Chubby

Door Michael op 02.05.2011

clinique_chubby_stick_01

De liefde voor Chubby begon ergens in november toen ik voor het eerst voorgesteld werd aan de pretty original looking & verzorgende Chubby. Het was liefde op het eerste gezicht, maar helaas was het goedje nog niet verkrijgbaar. Tot mijn grote vreugde ontving ik ergens begin januari mijn allereerste exemplaar in de Chunky Cherry kleur en ever since ben ik verslaafd en heb ik verschillende kleurtjes in huis gehaald.

cliniquechubbyme-01

De Chubby is een van mijn favoriete uitvindingen: een grappige vorm (denk aan een kleurpotlood), het geeft je lippen een subtiel en mooi kleurtje en verzorgt en hydrateert dankzij de sheaboter, mangopittenboter en jojobaolie. In België verkrijgbaar in 6 kleuren voor de bevallige prijs van € 17,30 en trust me, de Clinique Chubby gaat echt lang mee, dus dubbel en dik zijn geld waard! Good news!

Je kan dankzij Clinique & Belmodo.tv je eigen Chubby winnen door gewoon mee te doen aan onze wedstrijd... fingers crossed! Good Luck....

page loaded