Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Beauty Department by Lauren Conrad

Door Michael op 27.04.2011

The-Beauty-Department-Lauren-Conrad-Belmodo.tv-3

Nieuw onder de online beauty zon is The Beauty Department. Brein achter deze website is Lauren Conrad samen met haar haarstyliste Kristen Ess & haar visagiste Amy Nadine. Het trio verenigt al hun krachten en brengt voor de beauty lovers dus alle tips & tricks in The Beauty Department.

The-Beauty-Department-Lauren-Conrad-Belmodo.tv-2

De site is bedoeld voor iedereen die verslaafd is aan beauty. Heb je vaak een beauty vraag of worstel je al eens met haarspray en borstel? Ben je altijd klaar om een resem make up tips te verorberen? Huidproblemen, nageltrends of gewoon toe aan wat inspiratie? Dan is The Beauty Department jouw place to surf.

The-Beauty-Department-Lauren-Conrad-Belmodo.tv-1

Verwacht je aan how-to video's, tips & tricks of gewoon how Lauren does it materiaal. The Beauty Department wil beauty toegankelijk maken voor iedereen. 

www.thebeautydepartment.com

page loaded