Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kort en Scandinavisch blond

Door Angelique op 17.04.2011

...inderdaad dat zijn dé woorden die je nodig hebt om te vertellen wat de nieuwe haartrend is. Copenhagen is al helemaal into deze stijl. Volgens het internationale Redken hairteam dat de hele wereld rondreist om de trends op straat te spotten én nog eens heel wat fashion shows voorziet van de nodige kapsels, moet je haar vanaf nu kort en liefst ook zo hoogblond mogelijk. 

Belmodo.tv_redken_1

Mooie match wat ons betreft maar we zijn benieuwd of deze 'Lady Gaga friendly' look ook bij ons zal aanslaan. 

Belmodo.tv_redken_2 Belmodo.tv_redken_6
Belmodo.tv_redken_4 Belmodo.tv_redken_3

De korte coupe is nogal outer space en doet denken aan de cartoonachtige superheldinnen uit de jaren '60. Helemaal Twiggy style maar dan met een serieus Star Wars gehalte. De coupes hebben iets weg van een helm. Stoer en tegelijkertijd zeer vrouwelijk, het oogt toch redelijk engelachtig in die hoogblonde kleuren. 

Belmodo.tv_redken_8 Belmodo.tv_redken_7
(foto's: FreeZe Photography)

Ook de donkere kleuren zijn mooi maar zijn dan weer ietsje klassieker.

Et voilà zo zijn jullie dankzij Redken en Belmodo.tv helemaal up-to-date, wat denken jullie? Ideaal zo'n frisse coupe met de zomer voor de deur, toch? En nu was ik juist weer aan het sparen voor wat langere haren, ok got the message ;o)

page loaded