Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s time to Glam this way!

Door Michael op 16.04.2011

Lady-Gaga-Viva-Glam-2011-Belmodo.tv-3

Ook in 2011 zet Lady Gaga haar tanden in het Viva Glam project van make up brand M.A.C. Op de vernieuwde website van Viva Glam kan je nu een heel bijzondere bijdrage leveren. Alle M.A.C. addicts en kleine monsters zijn uitgenodigd om lid te worden van de bijzondere gemeenschap die mensen helpt die leven met hiv/aids.

Lady-Gaga-Viva-Glam-2011-Belmodo.tv-2 Lady-Gaga-Viva-Glam-2011-Belmodo.tv-1

Wat kan je doen? Upload een foto op de Viva Glam site en maak deel uit van een zeer bijzondere fashion collaboration. Met alle foto's zal een masterpiece gemaakt worden ontworpen door Lady Gaga herself én haar beste vriend & stylist Nicola Formichetti. Een echt kunstwerk zal gemaakt worden dat La Gaga zal dragen. 

Je kan natuurlijk ook altijd een bijdrage leveren tot de actie door een Viva Glam lippenstift of lipgloss te kopen. Alle opbrengst gaat naar het fonds voor mannen, vrouwen en kinderen die leven met hiv/aids.

www.vivaglam.com

page loaded