Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lips to die for

Door Michael op 13.04.2011

Lips-To-Die-For-Chubby-Stick-Clinique-Belmodo.tv-3

De nieuwste en meest verrukkelijke sensatie op beauty vlak is ongetwijfeld de splinternieuwe  Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van  Clinique. Deze Chubby Stick is intens van kleur én heerlijk hydraterend voor je lippen. Je krijgt er een instant stralende tint en natuurlijke glans mee.

De stick bevat o.a. botervarianten, oliën en antioxidanten die de lippen stevig beschermen en verwennen. Verder zit er ook sheaboter in, mangopittenboter en jojobaolie. Het product is door dermatologen ontwikkeld en uitgebreid getest op allergieën. Het is 100% parfumvrij. De lippenbalsem is verkrijgbaar in de vorm van een kleurpotlood.  Very handy in gebruik hoor! Je hoeft enkel aan de onderkant te draaien en de stick komt tevoorschijn. 

Lips-To-Die-For-Chubby-Stick-Clinique-Belmodo.tv-1 Lips-To-Die-For-Chubby-Stick-Clinique-Belmodo.tv-2

De Chubby Stick is verkrijgbaar in  6 onweerstaanbare tinten. Klinkende kleuren als  Chunky Cherry, Graped-Up, Mega Melon, Super Strawberry, Whole Lotta Honey en Woppin' Watermelon. Lippenstiften voor elke moment van de dag!

Deze Chubby Stick is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel voor € 17,30.

Voor meer informatie check www.clinique.be . Speel mee met de Belmodo.tv-wedstrijd Win een Clinique Chubby Stick en wie weet heb jij binnenkort écht die  lips to die for!

page loaded