Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ici Paris XL: blogger’s night

Door Lies op 05.04.2011

1

Angelique schreef eerder al over de lancering van een gloednieuw beauty gamma bij Ici Paris XL. Ik was vanavond getuige van een gezellige bloggers avond over die nieuwe producten. Ik kwam, ik zag, ik at, ik dronk, ik rook, ik voelde,...enfin, ik was content, en mijn zintuigen ook!

Je kent Ici Paris XL waarschijnlijk in de eerste plaats door het uitgebreide assortiment aan parfums, waarmee de stichter van de shop jaaaren geleden het luxueuze Parijs naar Ixelles (vandaar de XL), Brussel wilde brengen. Met succes.

Vanuit de vraag van Ici Paris XL's klanten naar advies rond huidverzorging én de uitgebreide kennis binnen Ici Paris XL, ontsproot nu haar allereerste eigen beauty lijn.  Het gamma heet 'Skin Care Expertise' en draait volledig rond betaalbare en vooral kwalitatieve huidverzoring. Je vindt de lijn nu in de Ici Paris XL shops. In sommige van die shops kan je jezelf ook onderwerpen aan een volledige huidanalyse, voor een nog nauwkeuriger advies.

Skin Care Expertise gaat om toegankelijke producten, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in de beste laboratoria van Europa. Verwacht je dus aan aangename texturen, lekkere geuren én een babyvelletje. Een blogster die de producten al een tijdje testte, verzekerde ons dat de resultaten niet uitblijven. 

In het gamma: een reeks hydraterende en reinigende producten, een superzachte handcrème die ook je nagelriemen verwent, en een dissolvant zonder aceton.

5

2

4

3

9 8

6

page loaded