Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sampar

Door Michael op 27.03.2011

Sampar-Beauty-Belmodo.tv-2 Sampar-Beauty-Belmodo.tv-1

Nieuwe beautyproducten gesignaleerd! Sampar is nieuw op de Belgische markt. Echte beauty lovers kennen het allicht wel want Sephora verkoopt het al een tijdje in het buitenland. De Sampar producten zijn enorm herkenbaar door hun plezante roze kleur. 

Sampar-Beauty-Belmodo.tv-3 Sampar-Beauty-Belmodo.tv-4

Sampar speelt in op de stadsvrouw met cosmetics in the city! Ladies die dus houden van lekker shoppen en de stad in te trekken maar die ook bezig zijn met die natuurlijke glow op hun gezicht moeten dit in huis halen. Sampar gaat met zijn natuurlijke formules in tegen de veroudering van de huid. De producten bevatten vooral natuurlijke ingrediënten als munt, boter, suiker en rozemarijn. Voortaan te koop bij Planet Parfum.

De best sellers uit het Sampar gamma zijn de Merveill'Yeux Roll-On, de Hâlé Simple 24/24, de Fluide Ultra Hydratant, Réveil Mon Teint & de Peeling Equilibre Moussant.

www.sampar.com

page loaded