Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pharrell Williams ontwerpt voor Kiehl’s

Door Michael op 22.03.2011

Kiehl_s-Pharrel-Williams-Belmodo.tv-2
Kiehl_s-Pharrel-Williams-Belmodo.tv-3

Beauty merk Kiehl's is altijd al enorm bewust met het milieu omgegaan. Van vrijdag 22 april 2011 t.e.m. zondag 24 april 2011 vieren we wereldwijd de Dag van de Aarde. Om dit extra in de verf te zetten stelt Kiehl's zijn wereldwijde Recycle and Be Rewarded - programma voor. Hiervoor gaat het in zee met N.E.R.D. talent Pharrell Williams.

Kiehl's probeert op deze manier klanten er toe aan te zetten nog meer te recycleren en gebruikte Kiehl's flesjes terug binnen te brengen naar de winkel. Maar niet alleen het terug brengen van de lege flacons is belangrijk, het beauty brand wil op deze manier zijn klanten ook bewust maken van de verschillende manieren om gerecycleerde flessen te hergebruiken. 

Kiehl_s-Pharrel-Williams-Belmodo.tv-1

Pharrell Williams ontwierp een knappe tote bag uit 9 gerecycleerde plastic flessen. Klanten die hun lege flesjes terug brengen van april tot juni komen in aanmerking om zo een draagtas in huis te halen. Williams werkte hiervoor samen met zijn partners Tyson Toussant & Tim Coombs. Beide zijn eigenaar van het New Yorkse bedrijf Returns Textiles. Een fabrikant van milieuvriendelijke materialen en uitvinders van de Bionic Yarn-technologie.

Ook de verkopers van het Kiehl's team dragen hun steentje bij. Ze zullen voortaan volledig gerecycleerde labojassen dragen. Elke labojas is gemaakt van 10 plastic flessen. Zowel de tote bag als de vernieuwde labojassen maken gebruik van de Bionic Yarn-technologie. Waarbij plastic flessen worden gerecycleerd tot garen van hoge kwaliteit.

Pharrell ontwierp vorig jaar trouwens al een flacon voor Kiehl's ter gelegenheid van de Dag van de Aarde. Trek naar de Kiehl's store in Antwerpen of de Kiehl's shop in Gent!

Go and recycle, thx to Pharrell Williams!

page loaded