Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tevreden in 1, 2, 3?

Door Angelique op 14.03.2011

Clinique-3-Stappenplan-Belmodo.tv-10

Een tijdje geleden testte Tiany hier op Belmodo.tv de 3 stappen van Clinique: reinigen, exfoliëren en hydrateren. In haar 'Pretty in 1, 2 & 3' artikel kan je haar tips nalezen en zo meteen kan je de Belmodo.tv tesimonial video nog even bekijken. 

Er kwamen al erg veel reacties binnen op Tiany's artikel dat lees je hier. Maar we vroegen ook aan een paar Belmodo.tv fans om het 3-Stappenplan van Clinique te testen. En dit zijn de reacties, dank je wel Belmodo.tv lovers!

Getest door Belmodo.tv lovers

rrita_clinique_Belmodo.tv
Rrita, is 21 jaar en studeert communicatiemanagment

De kit kwam als geroepen! Ik had net een bad skinperiode en moest er echt iets aan doen. Normaal gebruik ik bijna nooit schoonheidsproducten of enkel een beete Nivea soft crème als mijn huid droog is. Vaak vind ik dat met producten mijn huid er slechter aan toe is dan zonder.Ik begon dus de Clinique kit te gebruiken, en de eerste week had ik echt het gevoel dat op bepaalde plekjes mijn huid droger werd. Nu, in de tweede week, merk ik dat het me echt goed doet! Mijn huid is superzacht, goed gehydrateerd en zelfs glanzend... Ik ben verkocht! Thanks Belmodo.tv.

JillJanssens_belmodo.tv_clinique  
Jill is 22 jaar en zoekt een leuke job

Ik had eerlijk gezegd nog nooit eerder Clinique producten gebruikt. Dikwijls heb ik last van een huid die snel droog wordt. Maar door de hulp van Clinique voelt mijn huid glad, soepel en gezond aan! Het is een ware verfrissing op mijn gezicht!

carolinedefraine_clinique_belmodo.tv  
Caroline is 24 jaar en lerares

Fris voelt m’n huid wel aan, vooral na het aanbrengen van de lotion. Maar daar houdt het goede nieuws dan ook op. De droge zones zijn droger geworden en ik heb last van rode vlekjes op mijn huid. Gezond en fris? Ik dacht het niet. Als men met ‘egaal’ enkel bedoelt dat er geen gigantische puistjes te bespeuren zijn, heeft Clinique gelijk. Maar een huid die minder glad aanvoelt door de droge plekken (ik heb zelfs droogtelijntjes op mijn neus, toch niet de meest droge zone van je gezicht) kan ook niet de bedoeling zijn. Dit wordt niet expliciet vermeld onder ‘beoogde resultaten’, maar de website belooft wel dat poriën kleiner zullen worden na verloop van tijd. Goed zo, want voorlopig lijken ze net groter te worden. Concluderend denk ik dat deze producten gewoon té agressief zijn voor mijn huid. Salicylzuur en alcohol zijn ingrediënten die onzuiverheden inderdaad bestrijden, maar misschien wat te hevig in mijn geval. Hopelijk brengt week twee beterschap...

dorothee_belmodo.tv
Dorotheé, is 23 jaar en interieurarchitect 

Met een gemengde huid verwacht ik meestal niet te veel van huid reinigende wondermiddeltjes. Maar de Clinique-set heeft me enigzins overtuigd. Mijn hele gezicht werd al zachter van de eerste reinigingsgel, hoewel hier helemaal geen groffe korreltjes of scrub an te pas komen. De lotion doet daar nog een schepje bovenop, al ben ik wel bang dat de combinatie van de twee eerste producten op lange termijn voor een droge huid zorgt. Gelukkig hoort bij het pakketje ook een vochtinbrengende crème, waarmee ik de droge zones toch weer zacht krijg. Op lange termijn is het resultaat pas zeer traag zichtbaar en je huid volledig veranderen doe het zeker niet. Een puistje zal niet per definitie wegblijven. Maar ik heb de voorbije dagen toch meestal een volledige dag, mits beperkt gebruik van make-up, een zachte frisse huid behouden. Dus op korte termijn loont Clinique in mijn geval toch de moeite.

page loaded