Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mooi jezelf met nieuwe beautylijn

Door Angelique op 11.03.2011

Ici Paris XLde beautyketen die we allemaal kennen als de parfumerie midden in het shoppingcenter of in de stad, lanceert zijn eigen verzorgingslijn. 

IciParisXL3

Wist je dat Ici Paris XL zijn eerste boetiek opende in Brussel in 1968? Wel, 235 winkels verder en ruim 40 jaar later lanceert de parfumerie voor het eerst zijn eigen gamma aan beautyproducten voor het gezicht en de handen. 

IciParisXL2 IciParisXL1

Onder het beautymotto 'Mooi jezelf met Ici Paris XL' kan je vanaf vrijdag 25 maart de superbetaalbare producten scoren. Weet je niet welk huidtype je bent, geen nood in de shops zelf kan je ook een huidanalyse laten uitvoeren. 

IciParisXL7 IciParisXL5
IciParisXL9 IciParisXL8
IciParisXL6 IciParisXL4

Het Ici Paris XL beautygamma is te verkrijgen voor de droge huid tot de normaal en gemengde huid.  Dag-en nachtcrèmes, handcrèmes, anti-rimpelcrèmes, lotions en zelfs een disolvant. Prijzen variëren van 3,95 tot 19,95 euro.

Ik ga nu aan de slag met de nachtcrème en hou jullie op de hoogte!

page loaded