Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De spot van Miss Dior Chérie met Natalie Portman

Door Tiany op 27.02.2011

Natalie Portman heeft het geluk aan haar derrière hangen, haar nieuwe film Black Swan zou nu al een kaskraker zijn en dankzij haar onwaarschijnlijk goede performance komt ze ook nog eens in aanmerking voor een felbegeerde Oscar. Op privé gebied loopt het ook allemaal gesmeerd, een nieuwe vlam in haar leven én meteen ook in blijde verwachting van haar allereerste kindje. Of het financieel goed blijft binnenlopen? You bet! La Portman wist namelijk de hoofdrol te strikken van de nieuwe Miss Dior Chérie campagne... Het resultaat kan je met je eigen ogen aanschouwen hier bij Belmodo.tv, ik durf alvast zeggen dat ze er weer beeldig uitziet in de door Sofia Coppola geregiseerde spot.

miss_dior_cherie_portman_01

miss_dior_cherie_portman_02

De hamvraag van vandaag is ongetwijfeld; wat zal Natalie Portman dragen tijdens de Oscars? De voorspellingen: een creatie van het huis Dior -obvious nu ze het gezicht is- maar met de nogal anti-semitische escapades van designer John Galliano,zou het wel eens kunnen dat het nu politiek incorrect is om iets van Dior te dragen. Ik hoor Natalie's styliste al vloeken, last minute nog op zoek moeten gaan naar een outfit voor de hoogzwangere Portman zal geen sinecure zijn.

page loaded