Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Finally men can smell the crocodile

Door Michael op 25.02.2011

Lacoste-L1212-Parfum-mannen-Belmodo.tv-1

De overbekende polo van Lacoste is voortaan gebotteld in een reeks parfums. Yep, je leest het goed Lacoste lanceert zijn allereerste parfumcollectie voor mannen. De geur laat zich inspireren door één van de bekendste shirts ter wereld: de Lacoste polo L.12 12

In 1927 creëerde tennislegende René Lacoste deze polo en het dragen werd al snel overgenomen door andere tenniskampioenen. Die polo kreeg uiteindelijk de naam L. 12. 12. Waarbij er een volledige betekenis schuil gaat achter deze benaming:

L staat voor Lacoste
1 verwijst naar de unieke stof
2 betekent korte mouwen
12 refereert naar het aantal prototypes dat nodig was vooraleer de polo het gewenste resultaat gaf

Nu je helemaal up to date bent over de polo terug naar de geur! grin Lacoste brengt 3 nieuwe mannengeuren op de markt. Parfum voor gents, maar ladies hoeven ze niet uit de weg te gaan want de geuren zijn zacht én de flacons zijn bovendien échte wanna-haves om te verzamelen.

Lacoste-L1212-Parfum-mannen-Belmodo.tv-5

Wit, blauw & groen geven frisheid en lichtheid perfect weer in een geur. Elke flacon voorzien van de legendarische krokodil. Terwijl de witte flacon meer klassiek en puur geurt, benadrukt de blauwe fles een intens mannelijk parfum. De groene heeft een meer houterige, ontspannen en natuurlijke inslag. Voor ieder is er keuze! 

Ideaal als cadeautip voor je lover of om gewoon zelf in huis te halen, te verzamelen en uit te stallen op je dressoir! Voortaan the men can smell the crocodile!

page loaded