Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

OPI goes Texas Rangers

Door Tiany op 14.02.2011

Sinds ik een tweede leven heb als beauty journaliste bij Glam*it (which I'm pretty proud of) ben ik niet alleen verslaafd aan all things fashion, maar ook aan alle mogelijke lotions & potions die onder de noemer 'Beauty' gecategoriseerd worden. Potjes nagellak vallen ook onder dezelfde categorie en tegenwoordig ben ik verslaafd aan de nagellak van OPI. Denk aan een overdosis van kleurtjes die goed op je nagels blijven zitten en die gezegend zijn met de meest originele namen (as in Suzi Loves Cowboys, Houston We Have a Purple, San Tan-tonio, Guy Meets gal, ...). 

De Spring Summer Texas collectie van OPI heeft kleurtjes a volonté: groen, licht bruin (een soort van tan), blauw, grijs en veel, heel veel rood/roze en oranje tinten. Nieuw en écht wel leuk is de zogenaamde Frozen Lemonade Finish, je nagels zien eruit alsof ze bedekt zijn met een laagje waterijs, niet helemaal transparant, maar ook niet helemaal dekkend. Geniaal voor de zomer waar we ondertussen allemaal hevig naar verlangen.  

Texas_by_OPI_01 Texas_by_OPI_03

Texas_by_OPI_05

OPI lakjes: 13,95 euro per stuk.

Texas_by_OPI_02 Texas_by_OPI_04

page loaded