Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s loving

Door Angelique op 31.01.2011

Kijk, we zijn nu eenmaal zot van alles wat goed is om ons lichaam en gezicht te doen fonkelen. Eén van de beautymerken die dat op een erg naturelle manier doet, is ongetwijfeld het New Yorkse Kiehl’s. Uiteraard shop je Kiehl's nog steeds in Antwerpen en in Brussel in de shop-in-shop bij Senteurs d'Ailleurs en sinds eind vorig jaar ook eindelijk in Gent. Check hier ons Belmodo.tv shop report.

Dermatologist Solutions update

Afgelopen vrijdag heb ik bij een heerlijk ontbijt in Gent nog even het Kiehl's gamma van de Dermatologist Solutions aan de lijve kunnen ondervinden. 

Kiehls_dermatologists1 Kiehls_dermatologists2
Kiehls_dermatologists3 Kiehls_dermatologists4

Het is de lijn van Kiehl's met krachtigere verzorging voor de huid. Denk aan een crème UV Défense om je gezicht dagelijks te beschermen tegen UVA en UVB. Maar even goed de Over-Night Biological Peel. Een soort nachtcrème om voor het slapen gaan aan te brengen en 's morgens met water af te spoelen. Ik heb het nu 2 dagen na elkaar gebruikt. Je hoeft het maar drie keer per week aan te brengen om resultaat te hebben én mijn gezicht voelt nu al zalig fris aan.

Belmodo.tv_Kiehl_s_DS_Over-Night-Biological-Peel Belmodo.tv_Kiehl_s_DS_Ultra-Light-Daily-UV-Defense  

Helemaal nieuw in de Dermatologist Solutions reeks van Kiehl's is -hou je vast want een verstuiking van de tong is mogelijk-de  Double Strength Deep Wrinkle Filler. De crème kost €39 en pakt meteen de diepe rimpels aan, je hoeft geen jaar te smeren om resultaat te boeken... okido, got the message, ook op mijn zeer jeugdige leeftijd ;o).

Kiehls_wrinkle2 Kiehls_wrinkle

Nice to know Kiehl's stuff

Als je Kiehl's fan bent of het beautymerk graag wil leren kennen, is het goed om weten dat je zaterdag 5 februari en zaterdag 12 februari zowel in de shop van Antwerpen als Gent terecht kunt om van alle producten en goodies te winnen. Naar aanleiding van Valentijn mag iedereen 1 draai doen aan the wheel of fortune om jawel jullie raden het al... to get in love with Kiehl's...

page loaded