Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What the mail man brought me today: Maybelline!

Door Lies op 19.01.2011

1 2

De postbode brengt mij niet enkel bills, bills, bills. En na vandaag is de goede man met zijn gloednieuwe witte helm en fiets echt wel mijn beste vriend: hij bracht me een groooot kado van beauty label Maybelline New York! Met behulp van deze prachtige megakalender vergeet ik geen enkele afspraak meer dit jaar (you wish!). 

Ik moest mijn kado eerst nog wel in elkaar puzzelen, en ook al was ik vroeger een complete puzzel-loser, 15 stukjes lukte nog net...

3

4

5

De te bewonderen topmodellen zijn dit keer Erin Wasson, Julia Stegner, Emily DiDonato, Jessica White, Shui Pei-Qin, Lisalla Montenegroen Charlotte Kemp Muhl, fotograaf van dienst was Kenneth Willardten de prachtige make up is van de hand van Maybelline’s Global Make Up Artist, Charlotte Willer.

Elke scene is een prachtig gestyleerd voorbeeld van het leven in verschillende New York condo's. Speciaal voor jullie nog enkele making of-beelden en -footage!

6 7
8 9

page loaded