Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your gleek on

Door Patricia op 13.01.2011

Goed nieuws voor alle secret gleeks out there, want binnenkort kan je op subtiele wijze je gleekdom bevestigen. In februari lanceert Sephora in samenwerking met OPI een reeks nagellakjes à la Glee. Nu zijn we meestal niet te vinden voor dingen zoals deze marketing tools, maar OPI staat steeds voor topkwaliteit en het kleurenpalet is best te pruimen.

glee-nail-polish-sephora-for-opi-main_1_

De limited edition reeks zal zes glee-inspired kleuren omvatten: Slushied (fel blauw), Hell to the No (paars), Gleek Out (Limoengroen met glitters), Diva-in-training (roze), Who let the dorks out (peacockblue), Miss Bossy Pants (raspberry) en Mash-up (groen-grijs met een parelmoer glans). De verkoopprijs voor deze goodies zal iets van een $9,50 zijn per kleurtje. Voor $22 kan je de hele reutemeteut in het miniatuur krijgen. Why I talk dollahz, you ask? Jammer genoeg zullen deze OPI-tjes enkel in de US te verkrijgen zijn. Time to befriend an American. 

878923a1_GleeCast2009

page loaded