Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pretty looking make-up

Door Tiany op 20.12.2010

Het is altijd een beetje uitkijken naar de limited edition make-up paletjes van Shu Uemura. Vorig jaar was ik al helemaal in de ban van de samenwerking met Tsumori Chisato en nu kan ik mijn liefde voor cute looking make-up weer helemaal laten botvieren. Want ook tijdens de feestdagen is er weer een prachtige mini collectie die je in je beautycase zal willen hebben. Rep je dus naar de Shu Uemura store in Antwerpen voor de very girlie collectie zoete tintjes in prachtig mooie doosjes bewerkt door de Japanse kunstenares Aya Takano.

Naast oogschaduw paletjes, glosjes en de befaamde huile démaquillante is er ook een setje valse wimpers -ideaal geschikt om er ab fab uit te zien tijdens de feestdagen- én een über schattig setje borstels voor een snelle touch up while on the road.

shu-uemura-09

shu-uemura-08 shu-uemura-07

shu-uemura-05 shu-uemura-06

shu-uemura-10

shu-uemura-01 shu-uemura-02

shu-uemura-03 shu-uemura-04

Shu Uemura - Huidevettersstraat 38 - 2000 Antwerpen - Tel. 03 226 53 73

page loaded