Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s haarproducten zonder siliconen

Door Michael op 13.12.2010

Kiehl_s-Argan-haarproducten-zonder-siliconen-Belmodo.tv-1

Het New Yorkse wereldmerk Kiehl's lanceert het gamma Superbly Smoothing Argan Hair Care Preparations. De lancering komt er omdat heel wat klanten op zoek waren naar haarproducten zonder siliconen. Deze producten zijn compleet siliconenvrij met speciale formules in om de krullen tegen te gaan. Dit alles op basis van de sterke eigenschappen van organische natuurlijke en eerlijke arganolie.

Het gamma is perfect geschikt om haar dat ruw, dik en weerspannig is glad en gezond te maken. Met andere woorden ideaal voor een krullenvrije coupe en de nodige dosis glans.

Kiehl_s-Argan-haarproducten-zonder-siliconen-Belmodo.tv-2

Arganolie is hot in de beauty business. Niet alleen Kiehl's maar ook Nivea pakte onlangs uit met een volledige serie producten, de  Pure & Natural lijn, waarin het zogenaamde vloeibare goud in verwerkt zit. Klik hier & hier voor meer Belmodo.tv nieuws over Nivea. Argan heeft de bijzondere eigenschap dat het onmiddellijk kan binnendringen in de haarvezel en zo op een natuurlijke manier het haar glad kan houden.

Drie producten kan je voortaan kopen: de Superbly Smoothing Argan Shampoo voor €24, de Superbly Smoothing Argan Conditioner voor €24,50 en de Superbly Smoothing Argan Hair Pak voor €29.

Kiehl_s-Argan-haarproducten-zonder-siliconen-Belmodo.tv-5 Kiehl_s-Argan-haarproducten-zonder-siliconen-Belmodo.tv-3
Kiehl_s-Argan-haarproducten-zonder-siliconen-Belmodo.tv-4

Je kan deze nieuwe Kiehl's producten kopen in de Kiehl's stores in Antwerpen en Brussel. Check het Belmodo.tv artikel Kiehl's producten voor komende herfst voor een overzicht van alle nieuwe Kiehl's producten.

Check www.kiehls.com voor meer info.

page loaded