Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Indiba Deep Beauty

Door Michael op 10.12.2010

Indiba-Spa-Beauty-Belmodo.tv-1 Indiba-Spa-Beauty-Belmodo.tv-2

De allernieuwste techniek op vlak van gelaats- en lichaamsbehandelingen is Indiba Deep Beauty. Het nieuwe pro-ionisch stimulatie effect is bijzonder exclusief. Momenteel kan je het enkel laten toepassen bij o.a. het schoonheidssalon in het Londense Harrods. Indiba mag je gerust zien als de technologie die van binnenuit z'n werk doet.

Wat kan je ermee doen? Wel heel makkelijk; je kan er cellulite mee aanpakken, je verstevigt het weefsel en zorgt voor een natuurlijke lift. Je krijgt er rimpels door glad, hertekent contouren en je silhouet én revitaliseert de huid. Bovendien kan je hiermee afscheid nemen van die dikke wallen en donkere kringen onder je ogen. Een pak voordelen dus!

Indiba maakt gebruik van het Proionic Body Care System, m.a.w. door de diepe werking van het systeem gaan ionen zich mobiliseren. Daardoor wordt de energie in het lichaam opgewekt. Hierdoor krijgt de huid een nieuw leven en wordt die steviger. 

Indiba-Spa-Beauty-Belmodo.tv-4 Indiba-Spa-Beauty-Belmodo.tv-5

Gisteren mocht ik zo een behandeling ondergaan en BELIEVE ME ... ik was ongelooflijk verbaasd. Je kan het resultaat meteen zien. Ok natuurlijk heb je meer dan 1 behandeling nodig om blijvend resultaat te hebben en moet je dergelijke treatments ook onderhouden. 

Indiba-Spa-Beauty-Belmodo.tv-3

Eén behandeling kost €80 euro en hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van je leeftijd en de staat van je huid. Na 3 sessies zou je toch al een goed resultaat moeten zien. Ohja zowel de ladies als mannen kunnen gaan voor een gezichtsbehandeling of lichaamstreatment.

Binnenkort trekt Tiany richting Indiba Deep Beauty sessie, zij zal jullie natuurlijk de welgekende before & after met veel plezier bezorgen ... grin 

Voor meer info surf naar www.indiba.be of trek naar Beleko in Antwerpen voor deze exclusieve behandelingen. Check dus zeker www.beleko.be

page loaded