Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C appointment met dé beauty feest trend

Door Tiany op 07.12.2010

Ik heb sneeuw & vrieskou getrotseerd, mij door het moeizaam verkeer geploeterd om vervolgens 2 uur na afspraak te arriveren in de Antwerpse M.A.C store. Reden van mijn odyssee: een date met Senior Artist Elke Willemen voor een feest make-up introductie to die for. 

Dé trend van het moment... de smokey eye. Weliswaar geen nieuwkomer, al wordt tegenwoordig ook geëxperimenteerd met andere kleuren dan zwart. Heel erg hot zijn momenteel de bruine smokeys, die ook zeer elegant ogen en ideaal zijn voor blondes & brunettes. 

Elke had echter andere plannen met mij en zodoende werd ik omgetoverd in een nightlife vixen met dieppaarse smokeys....nice!

mac-party-10

Make-up as I felt it.

-First things first en starten doen we met de befaamde Prep + Prime die je huid helemaal egaal maakt, waardoor de foundation echt mooi blijft zitten.

-Ik ben inmiddels verslaafd aan het Pro Longwear gamma. Het blijft mooi op zijn plaats zitten, écht all day long. Met een beetje Pro Longwear concealer gaat Elke aan de slag en in no time, beschik ik over een ultra gaaf huidje. Een beetje Minerilized Powder en ook de cheeks worden in shape gebracht met een assortiment Cream Colour Base waar ik niet echt mee aan de slag zou durven gaan. 

-Een goede oog make-up begint bij M.A.C met een Paintpot, die voor een mooie glans zorgt en alles op zijn plaats houdt. De basis van mijn smokey wordt gevormd met een Technakohl liner, dat nét niet te vettig is maar perfect geschikt om met penseel in de juiste vorm uit de smudgen. Met een dieppaarse oogschaduw wordt het geheel mooi in elkaar geblend en voor de finishing highlight gebruikt Lady Miss E een zilveren glanspoeder in de ooghoeken... instant glam én ogen die er helemaal wakker van worden.

-Total must voor de feestdagen zijn valse wimpers, de natuur een beetje helpen kan namelijk geen kwaad. Zeker niet als het resultaat zo natuurlijk oogt. Als finishing touch krijgen de lippen een très naturel kleurtje, al mag je tegenwoordig ook gaan voor een rode mond én een smokey eye...

mac-party-11

Preps: concealer & mineralized powder maken van mij weer een mens 

  mac-party-08 mac-party-07

mac-party-06 mac-party-09

Links het oog dat al een beetje bewerkt werd met de Technakohl liner... instant effect!

mac-party-12

Glow & Glam Shine...

mac-party-16

Tussentijdse balans... en nu nog de lashes!

mac-party-14

Lashes that kill...

mac-party-04 mac-party-03

  mac-party-02 mac-party-01

Links het oog met lash... power eyes that is!

mac-party-13

A whole new me, thanks M.A.C!

mac-party-17

page loaded