Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anna Dello Russo lanceert eigen parfum

Door Michael op 28.11.2010

Anna-Dello-Russo-Beyond-parfum-Belmodo.tv-3

Stijlicoon & Italiaanse Editor at Large bij Vogue Japan Anna Dello Russo heeft haar eigen parfum. Tiany liet het al maanden geleden weten, check hier het artikel.De geur kreeg de naam Beyond, The Scent of Anna Dello Russo. Het flesje is een prachtig muiltje volledig in goud met bijhorende strik. Nu zijn er nog meer foto's én een superleuke video.

Anna-Dello-Russo-Beyond-parfum-Belmodo.tv-2

Bij de lancering van het parfum hoort ook een reclamecampagne waar de foto's van de hand van Juergen Teller zijn. Anna nam ook een leuke video op voor de release. Anna draagt er een jurk van Peter Dundas en huppelt rond op de muziek van Kanye West.

Anna-Dello-Russo-Beyond-parfum-Belmodo.tv-1

Belmodo.tv zoekt nog voor je uit waar je dit hebbeding kan kopen, want Tiany zal het allicht wel willen onder haar kerstboom:-)

page loaded