Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel-Crave

Door Tiany op 22.11.2010

Akkoord, met die vreselijk koude temperaturen zou je niet liever dan in je donsdeken, bijpassende oorverwarmers en wanten het huis uit rollen... maar een beetje fashionista zit al een tijdje met haar hoofd in de S/S 2011 technicolor collecties en dan kan je niet anders dan helemaal verliefd worden op de babymint/babyblauw met een touch of tropisch-eiland- zeewatergroen nagellak van Chanel. 

riva-02

Say hello Riva en noteer alvast 1 december in je agenda, haal je sneeuwscooter maar tevoorschijn en rep je naar de Chanel boetiek in Brussel. De nieuwe collector's item nagellak van Chanel is namelijk weer een limited edition en verwacht wordt dat ie snel de deur zal uitvliegen.  Good Luck!

riva-01

page loaded