Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nivea lanceert Pure & Natural lijn

Door Michael op 21.10.2010

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-1

De focus op natuurlijkheid is meer dan een trend in de maatschappij, het is een fundamentele verandering. Daarom lanceert beauty brand Nivea een compleet nieuw gamma met als hoofdbestanddeel arganolie. De nieuwe collectie schoonheidsproducten wordt gelanceerd onder de noemer 'Pure & Natural'.

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-3

Het gamma 'Pure & Natural' wordt gelanceerd naast de klassiekers van Nivea. 95%van de ingrediënten in de nieuwe lijn zijn van natuurlijke oorsprong. 

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-2

Nivea lanceert een nieuw babygamma in harmonie met moeder natuur. Hieronder valt een hydraterende melk, badolie & waslotion, de SOS crème en de vochtige doekjes. Naast arganolie is biologische kamille het hoofdingrediënt. Dit kalmeert de gevoelige huid, werkt ontstekingsremmend, vermindert jeuk en verbetert de elasticiteit van de huid. 

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-5

Met de 'Pure & Natural' deo brengt Nivea 2 nieuwe deogeuren op de markt, nl. jasmijngeur & lotusgeur. De deodorant zorgt voor 24u bescherming zonder aluminiumzouten & zonder parabenen. Het verstopt de poriën niet en laat de huid ademen.

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-7

Nivea is dé marktleider op vlak van gezichtsverzorging. Onder het 'Pure & Natural' label lanceert Nivea dan ook een compleet nieuw aanbod aan reinigings- en verzorgingsproducten. Uitermate geschikt voor de gevoelige huid! Hoofdbestanddelen zijn de klisvrucht voor de anti-age dagcrème & de anti-age nachtcrème. Kamille zit dan weer in de hydraterende dagcrème & aloë vera in de dagcrème, reinigingsmelk en de tonic.

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-6

Nivea Make Up brengt maar liefst 25 verschillende 'Pure & Natural' make up producten. Naast arganolie wordt ook groene thee gebruikt voor poeder, biologische vlinderstruik voor blush & oogschaduw en biologische granaatappel voor de lippenstiften. Allemaal in aantrekkelijke en rijke kleuren. 

Met de nieuwe make up producten zijn er oneindig veel effecten mogelijk. Een natuurlijke make up beperkt zich namelijk niet enkel tot een "nude look". Make upartiest Filbur heeft speciaal voor Nivea 3 verschillende looks ontwikkeld met het allernieuwste make up gamma. 

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-13
Look 1: Gentle Rose - Focus op je natuurlijke schoonheid met een romantische toets.

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-11
Look 2: Baba Green - Een intense look compleet in harmonie met de natuur.

Nivea-Pure-_-Naturale-Belmodo.tv-10
Look 3: Mystic Night - De ideale look voor vrouwen die mysterieus & elegant willen zijn.

Belmodo.tv trok met Nivea richting Marrakesh voor de exclusieve voorstelling van dit nieuwe 'Pure & Natural' gamma. Check hier enkele reisfoto's en ontdek mee hoe het belangrijkste bestanddeel, de arganolie, wordt gewonnen.

page loaded