Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s + Jeff Koons

Door Michael op 14.10.2010

Kiehl_s-_-Jeff-Koons-Belmodo.tv-1

Het New Yorkse beauty brand Kiehl's gaat samenwerken met de Amerikaanse beeldend kunstenaar Jeff Koons. Er verschijnt namelijk een beperkte editie van de Crème de Corps Holiday Collection. Die collectie bestaat uit 4 producten die de allernieuwste formule bevatten van de Crème de Corps Whipped Body Butter.

Alle winst van de verkoop wordt door Kiehl's geschonken aan het Koons Family Institute, een initiatief van het Internationaal Centrum voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. Het etiket is versierd met werken uit de kunstcollectie TULIPS uit de Celebration Series van Jeff Koons. 

Kiehl_s-_-Jeff-Koons-Belmodo.tv-2

De limited edition van de Crème de Corps Holiday Collection is enkel verkrijgbaar dit najaar in alle Kiehl's winkels wereldwijd. In België kan je hem kopen in de Kiehl's shops in Antwerpen & Brussel.

page loaded