Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I Love Chloé

Door Michael op 03.10.2010


Chloé heeft een nieuw parfum Love, Chloé. Op feestelijke manier werd de geur voorgesteld tijdens een knallende lanceringsparty. Place to be was het prachtige Brusselse hotel The Dominican waar champagne à volonté vloeide, nice fingerfood, knappe mensen en natuurlijk héééééééééééél véééééééééél lekkere geur van Love, Chloé!

Tal van bekende Vlamingen liepen de zwarte loperop met o.a. Goedele, Marie Vinck, Hanne Troonbeeckx, Phaedra Hoste, Jani Kazaltis, Joyce De Troch, Elodie Ouedraogo, An Lemmens, Anke Buckinx, Bram Vandeputte en vele andere. Allemaal betoverd door de lekkere nieuwe geur van Chloé.

Voor de gelegenheid was er een gezellige boudoir ingericht waar Chloé net was vertrokken, daar kon je de geur helemaal uitproberen. Het parfum is luchtig, fruitig en vrouwelijk. Ingrediënten zijn talk, muskus, rijst, oranjebloesem en roze peper. De geur is geïnspireerd op het schoonheidsritueel en geeft een verfijnde poederachtige geur. Uniek in zijn geurenpalet en een hommage aan Chloé. Chloé wordt gespeeld door topmodel Raquel Zimmerman in de tv-spot trouwens.


De nieuwste Chloé fragrance werd gecomponeerd door de parfumeurs Louise Turner & Natalie Gracia-Cetto. Zij hebben een parfum van heerlijk geurende bloemen gemaakt en verheven tot elegante chic.

Love-Chloe-lanceringsparty-Brussel-Belmodo.tv-4
Love-Chloe-lanceringsparty-Brussel-Belmodo.tv-3 Love-Chloe-lanceringsparty-Brussel-Belmodo.tv-1 Love-Chloe-lanceringsparty-Brussel-Belmodo.tv-2

Belmodo.tv winnares Anouk amuseerde zich te pletter en loveeees de nieuwe Chloé geur. Ze ging op de foto met über stylisten Lien Degol & Jani Kazaltzis. 

Must have voor alle classy ladies, dus ja ... perfect voor jou!

Wil je te weten komen welke celebrities er allemaal op het exclusieve lanceringsfeest waren? Check dan zeker het Belmodo.tv fashion tv-programma op woensdag 6 oktober & piep mee achter de deuren van Chloé's boudoir!

Geniet ondertussen alvast ff mee met de reclamespot & de making of van Love, Chloé.

page loaded