Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smells like…Rituals

Door Angelique op 30.09.2010

De Nederlanders laten er duidelijk geen gras overgroeien! Het verzorgingslabel lanceerde nog maar net de eerste Rituals slow wear collectie en vanaf november kan je jezelf ook besprankelen met Rituals parfum.

Dit is een bijzonder logische stap voor het Nederlandse label want sinds dag 1 werkt het samen met de beste parfumeurs ter wereld voor de creatie van o.a. de deo's, douchecrèmes, scrubs, body lotions enz...Alleen een Rituals parfum dat was er nog niet. Anno 2010 viert Rituals zijn 10-jarig bestaan en dus de ideale aanleiding om de fans extra te verwennen...

Ritualshaar1 Ritualshem1

Rituals introduceert meteen vijf dames- en drie herenparfums. Naast natuurlijke ingrediënten is er gebruik gemaakt van organische alcohol. Elk parfum heeft een eigen nummer. Het is “een verwijzing naar de editie van de labproef die resulteerde in het uiteindelijke parfum...”

De parfums zijn supereenvoudig en gewoon eerlijk lekker net zoals we Rituals kennen. Belmodo.tv mocht de geuren al even testen en bij deze: goedgekeurd! No. 04 met viooltjes & witte lelie is onze favoriet.

Een Rituals parfums kost €39,90, te verkrijgen in 50ml flesjes en  vanaf november te koop.

page loaded