Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hooked on the Estée Lauder beauty rituals

Door Tiany op 07.09.2010

De zomer is nu werkelijk over & out. We mogen inderdaad nog wel een beetje genieten van een enkele zonnestraal, maar feit is dat we weer moeten beginnen denken aan jassen en co. So far for the bad news & over naar het goede nieuws....want met de komst van een nieuw seizoen is er ook een kersverse make-up look. And guess who was lucky enough to test it out....Inderdaad, onlangs werd ik uitgenodigd door de fijne mensen van Estée Lauder voor een middagje pure verwennerij. Lees: full option make-up sessie door Blair Patterson met de allernieuwste producten. Een kleine recap van wat je precies moet doen om er Ab Fab uit te zien dit najaar...  

ELauder-02   ELauder-03

Estée Lauder Trends

*True Blue: de zwarte smokey eyes is zo passé. Wie totally hip wil zijn doet het met blauwe of paarse tinten. de Blue Dahlia oogschaduw van Estée Lauder is wat ons betreft een aanrader.

*Matte huidjes zijn een must dit najaar. Na je foundation ritueel, is het dus afpoederen geblazen. 

*Burgundy red, niet dat je een ganse dag aan de rode wijn moet zitten nippen, een dieprode mond kan perfect uit een potje of zeg maar lippenstift. Gebruik een lippenpotlood als basis en breng vervolgens je lippenstift een beetje smudgy aan, het hoeft met andere woorden niet helemaal perfect te zijn...de rode mondjes voor dit najaar zijn aan de nogal edgy kant.  

*Wenbrauw gallore: laat het dus algemeen geweten zijn dat je niet zonder dikke borstels boven je ogen kan. Stop dus met plukken en begin alvast een beetje bij te tekenen. Je kan ook een oogschaduw gebruiken die tot 2 shades lichter is dan je eigen haarkleur.

ELauder-04   ELauder-05

Tips van Mr. Blair Patterson:

*Gebruik je hand als een palet, producten woorden hierdoor een beetje opgewarmd en zijn dan makkelijker aan te brengen.

*Ga eerst aan de slag met je eyeliner en dàn pas  met je oogschaduw....dit zorgt voor een natuurlijke look, je eyeliner is dan ook minder 'aanwezig'. 

*Breng je oogschaduw altijd met borstels aan én werk met cirkelvormige bewegingen om de oogschaduw beter te laten 'blenden'. 

*Gebruik een concealer als een basis onder je oogschaduw. Hierdoor blijft je oogschaduw mooier zitten en beter op zijn plaats.

Een beetje oefenen is de boodschap en beloofd, dat je er smashing zult uitzien dit najaar.

ELauder-06 ELauder-07

ELauder-08

ELauder-09

page loaded