Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dear Miss Manicure

Door Tiany op 03.08.2010

Sinds Chanel het vernuft had om limited edition nagellak op de markt te lanceren, ben ik in de ban van nagels. Karl slaagde er weer in de nagel te bombarderen tot een ultieme accessoire en voor een keer in zijn leven zorgt hij voor een min of meer betaalbare trend.

sophy-04

Nu is er over het Kanaal een zekere Sophy Robson, deze Britse lady zorgt al een tijdje voor de mooiste, coolste en meest waanzinnige nagels in fashionland. Ze wordt om de haverklap ingeschakeld voor Vogue en Elle shoots en backstage is ze ook vaak te signaleren, want tijdens een show zijn ook de details van belang!

sophy-01

sophy-02

sophy-03

Lord have mercy, er bestaat wel degelijk een God in manicureland....en het goede nieuws is: dat ze haar know how met ons wil delen. Via haar site www.sophyrobsin.com en haar veel bekeken tutorials. Begin dus al maar te oefenen, want manicure perfection is no longer far away!

page loaded