Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé in een flesje

Door Angelique op 20.07.2010

Beyoncé brengt voor het eerst haar eigen parfum op de markt. Daarmee treedt ze in de voetsporen van een aantal grote vedetten als Kate Moss en Kylie Minogue die al jaren hun eigen geur verspreiden. 

Beyonce_Heat_parfum_groot

Het eerste parfum van de superster is geïnspireerd op haar gevarieerde leef-en werkwereld. Het staat voor zelfvertrouwen, stijl, karakter en sexappeal…Het is een betoverend parfum dat het vuur in mensen aanwakkert. Een groter zelfbewustzijn, je hart gaat als een razende tekeer…vandaar de naam Heat.

beyonce_heat_parfum_flesje

Zoals Beyoncé het zelf zegt: “Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te
begeren en te worden begeerd.”

Het is een bloemig, fruitig en houtachtig parfum dat wordt gekenmerkt door de geur van magnolia, neroli en rode vanille-orchidee met een vleugje roze perzik zorgen voor een zoete en zeer warme geur.

Heat is te koop vanaf eind augustus, het parfum kost tussen €16 en €36 en is ook verkrijgbaar als shower gel, body lotion en deodorant.

page loaded