Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eye Candy Mascara!

Door Tiany op 19.07.2010

Mascara is per definitie een van de meest gebruikte beauty producten ever. Je vindt mascara in alle kleuren en maten. Ze krullen je wimpers, verlengen die, maken die volumineus, enz. Het aanbod is enorm en maakt het alleen maar moeilijk om iets te kiezen dat helemaal geschikt is voor jou en dat niet onder je ogen hangt na 1 uur! 

Persoonlijk ben ik dus niet rijk bezaaid met eindeloze wimpers en hou ik vooral van lange exemplaren die natuurlijk ogen en dus niet aan elkaar vastplakken van de mascara. 1001 merken heb ik de afgelopen jaren getest (want een mascara kan je best na 3 maanden vernieuwen) en onlangs heb ik mijn ideale mascara gevonden.....Enter Clinique High Lengths mascara, echt een aanrader! In het begin een beetje raar, vanwege het borsteltje, dat eigenlijk een soort kammetje is, maar nét dat zorgt voor de ideale wimpers: as in eindeloos lang.  Na de tweede keer ben je het helemaal gewoon en geraak je een beetje verslaafd aan het effect. Trust me, echt het proberen waard!

En ondertussen hoor ik ook wel graag wat jullie aan jullie wimpers smeren....

high_lengths_mascara02

high_lengths_mascara01

HIgh Lengths Mascara (€ 21) - Clinique. In de parfumerie.  

page loaded