Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s producten voor komende herfst

Door Michael op 17.07.2010

Kiehl's liet ons alvast even weten welke nieuwe producten er op de markt zullen komen in het najaar. In september mag je rekening op de komst van hét product om je huid te herstellen terwijl je rustig slaapt, nl. de Midnight Recovery Concentrate. Voor de avonturiers onder ons is het uitkijken naar het Cross Terrain gamma, dat is verkrijgbaar vanaf september.

Wil je jouw krullen in bedwang houden of ben je toe aan een stevige aanpak voor je slap haar, hou dan de maand november in de gaten bij Kiehl's want dan is er de lancering van de Superbly Smoothing arganhaarverzorging. 

Belmodo.tv zet alle producten alvast ff op een rijtje: 

Kiehl_s_Midnight-Recovery-Concentrate

Met de Midnight Recovery Concentrate zorg je ervoor dat jouw huid zich volledig herstelt tijdens de nacht. Dit elixir bestaat voor 99% uit natuurlijke bestanddelen en is parabeenvrij. Dit product zorgt voor een zichtbaar herstel van de huid en vernieuwt doffe huid. De Midnight Recovery Concentrate is trouwens een megahit in Amerika, benieuwd wat het in België doet!

Kiehl_s_Superbly-Smoothing-Argan-Hair-Pak Kiehl_s_Superbly-Smoothing-Argan-Shampoo Kiehl_s_Superbly-Smoothing-Argan-Conditioner

Al eeuwig op zoek naar dat product om je weerbarstige krullen aan te pakken? Dan is het Superbly Smoothing Argan Hairpak van Kiehl's misschien wel iets voor jou. Dit pakket bestaat uit een shampoo, conditioner en een hairpak. 

Alles is volledig siliconenvrij en maakt gebruik van organische, natuurlijke en eerlijke arganolie. Het zorgt er voor dat je haar glad en gezond wordt en krullenvrij. Het hairpak kan je gebruiken als een soort masker op je haar. 

Kiehl_s_CrossTerrain-UV-Face-Protector Kiehl_s_CrossTerrain-Dry-Stick
Kiehl_s_CrossTerrain-All-In-OneWash Kiehl_s_CrossTerrain-Foot-Cream

Voor de avonturiers is er bij Kiehl's ook iets nieuws met de Cross-Terrain-Collectie, een actieve lichaamsverzorging voor mannen voor extra weerstand. Enkel voor mannen? No way, de geurtjes zijn zeer beperkt maar de resultaten zijn zeer goed. De textuur van de producten is iets dikker, waardoor het mannelijk oogt maar meer niet. Perfect voor de ladies die houden van een dikke laag product! 

Je hebt de UV Skin Protector die een optimale bescherming biedt tegen UVA/UVB-stralen met een SPF 50. Het meest mannelijke item is de 24 Hour Strong Dry Stick deodorant, vrij van parabenen en bevat zeer versterkende actieve bestanddelen voor een maximale bescherming. Je krijgt meteen een schoon en droog gevoel. 

Met de Cross Terrain All-In-One Refueling Wash voor haar & lichaam zorg je voor een veelzijdige en opwekkende reiniging van je hele lichaam. Je weerstand neemt toe waardoor je perfect tal van bergtoppen kan beklimmen, enorme golven kan bedwingen of volledig klaar bent voor je volgende avontuur. 

Vooraleer je echt aan je avontuur kan beginnen heb je nog 1 ding nodig: de Dry Run Foot Cream. Een voetcrème die ideaal is wanneer je een lange wandeling gaat maken. Deze verkoelende crème bestrijdt ongemakken ontstaan dankzij transpiratie en alle andere voetkwaaltjes. Dit bevat vulkanische extracten en verzachtende aloë vera. Perfect om je voetjes voor te bereiden voor een lange tocht!

www.kiehls.com

page loaded